Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Seu-Te! de Acrobàcia Mínima

viernes, 14.6.2019. , 20:30 - 22:00

SEU-TE!
ACROBÀCIA MÍNIMA
CIRC
SENSE PARAULES

DIVENDRES 14 DE JUNY HORARI 20.30 h.
DURADA 55 min. aprox.
PREU 12€ adults / 4€ xiquets/es.
Acrobàcia Mínima és una companyia de circ alacantina que desenvolupa disciplines circenses com acrobàcia i equilibris. Paral·lelament, desenvolupen altres disciplines escèniques com la dansa i el teatre. El seu treball en espais propers, al carrer o en una sala, els ha portat a plantejar- se diferents formes de relació amb el públic. Fins ara han dut a terme tres espectacles: 3illes, Sed i Superhéroes, i han participat en diferents festivals nacionals i internacionals.
Seu-te! és un espectacle de circ especialment construït per a divertir adults i xiquets. És una aposta clara per la innovació i l’ús de nous llenguatges de creació artística. Seu-te! és una invitació a participar, col·laborar i sobretot jugar que mostra una nova forma de relació entre l’artista i l’espectador. El públic deixa de ser un mer espectador i passa a formar part del xou amb l’objectiu comú d’acompanyar l’espectacle fins al final.
Xst! S’acaba la temporada i, com ja va ocórrer l’any passat, ho fem acompanyats d’un grup alacantí. En aquest cas serà el circ, la disciplina que es consolida progressivament i que fa que les produccions alacantines posseïsquen un segell de qualitat.

Acrobàcia Mínima es una compañía de circo alicantina que desarrolla disciplinas circenses como acrobacia y equilibrios. Paralelamente desarrollan otras disciplinas escénicas como la danza y el teatro. Su trabajo en espacios cercanos, en calle o en sala, les ha llevado a plantearse diferentes formas de relación con el público. Hasta el momento han llevado a cabo tres espectáculos: 3illes, Sed y Superhéroes, participando en diferentes festivales nacionales e internacionales.
Seu-te! es un espectáculo de circo especialmente construido para divertir a adultos y a niños. Es una apuesta clara por la innovación y el uso de nuevos lenguajes de creación artística. Seu-te! es una invitación a participar, colaborar y sobre todo jugar, mostrando una nueva forma de relación entre el artista y el espectador. El público deja de ser un mero espectador y pasa a formar parte del show con el objetivo común de acompañar el espectáculo hasta el final.
¡Shhh! Se acaba la temporada y, como ya ocurrió el año pasado, lo hacemos acompañados de un grupo alicantino. En este caso será el circo, esa disciplina que va consolidándose y haciendo que las producciones alicantinas posean un sello de calidad.

www.facebook.com/events/162395648027774/

Detalles

Fecha:
viernes, 14.6.2019.
Hora:
20:30 - 22:00
Categorías del Evento:
, , ,
Web:
https://www.facebook.com/events/162395648027774/

organizer

Teatre Arniches
Correo electrónico:
noreply@facebookmail.com

venue

Teatro Arniches
Avenida Aguilera, 1
Alicante, Alicante 03007 España
+ Google Map
Teléfono:
+34 965 93 83 33