Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

NON SOLUM de Sergi López

sábado, 25.5.2019. , 20:30 - 22:30

NON SOLUM
SERGI LÓPEZ
TEATRE EN VALENCIÀ
DISSABTE 25 DE MAIG HORARI 20.30 h.
DURADA 95 min. aprox.
PREU 15€.

S’inicia una comèdia existencial. Desesperadament, un home sol es transforma en moltes persones per a respondre a una pregunta: què està passant ací? I mentre nosaltres riem, de sobte una d’elles també comença a riure. Una altra canta una cançó. Una altra ens explica la seua primera vegada amb un extraterrestre. La resta s’enfada en adonar-se que, en realitat, totes són la mateixa persona. El seu destí és dubtar relativament d’absolutament tot. Què passa? No em creieu? Sergi López i Jorge Picó.
Xst! La crítica ha dit: «La sensació que va deixar la primera funció de Non Solum va ser, per a molts, de sorpresa. Sergi López apareixia per a aquests espectadors com a la revelació d’un intèrpret poc conegut en les arts escèniques. Va ser una supèrbia, original i divertidíssima actuació que poc podien imaginar-se les persones que només el coneixien pel cinema.

Se inicia una comedia existencial. Desesperadamente, un hombre solo se transforma en muchas personas para responder a una pregunta: ¿qué está pasando aquí? Y mientras nosotros reímos, de repente uno de ellos empieza a reír también. Otro canta una canción. Otro nos explica su primera vez con un extraterrestre. El resto se enfada al darse cuenta que, en realidad, todos son el mismo. Su destino es dudar relativamente de absolutamente todo. ¿Qué pasa? ¿Que no me creéis? Sergi López y Jorge Picó.
¡Shhh! La crítica ha dicho: «La sensación que dejó la primera función de Non Solum fue, para muchos, la de sorpresa. Sergi López aparecía para estos espectadores como la revelación de un intérprete poco conocido en las lides escénicas. Fue una soberbia, original y divertidísima actuación que poco podían imaginarse quienes sólo le
conocían por el cine.

www.facebook.com/events/1350917358381231/

Detalles

Fecha:
sábado, 25.5.2019.
Hora:
20:30 - 22:30
Web:
https://www.facebook.com/events/1350917358381231/

organizer

Teatre Arniches
Correo electrónico:
noreply@facebookmail.com

venue

Teatro Arniches
Avenida Aguilera, 1
Alicante, Alicante 03007 España
+ Google Map
Teléfono:
+34 965 93 83 33