Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Control Freak, de KULU ORR

sábado, 18.5.2019. , 20:30 - 21:30

CONTROL FREAK
KULU ORR
CIRC, HUMOR, MÚSICA
I NOVES TECNOLOGIES
DISSABTE 18 DE MAIG HORARI 20.30 h.
DURADA 60 min. aprox.
PREU 12€ adults / 4€ xiquets/es. EDAT RECOMANADA Tots els públics.

Un personatge graciós i commovedor intenta interactuar amb el públic a través de la música, números circenses i l’edició de vídeos en directe. El públic hi intervé i acaba sent part del procés creatiu musical. L’espectacle combina humor intel·ligent i tecnologia capdavantera: l’artista ho controla pràcticament tot dins i fora de l’escenari a través d’accessoris digitals i ordinadors en el vestit de l’actor. Els instruments utilitzats en el xou són únics i han sigut desenvolupats al llarg dels últims dèsset anys. El cor de Control Freak és una sèrie arranjaments musicals d’elaborats de composicions atemporals: des de Bach, Beethoven i Pachelbel a Nina Simone, els Beatles i molts més. Tota la música es toca i es mescla en directe utilitzant Loops stations controlats amb els peus.
Kulu Orr és director i artista multidisciplinari resident a Israel. Al llarg dels últims vint-i-cinc anys s’ha format i entrenat intensament en dos camps: d’una banda, en el teatre, les arts circenses i la música i, d’una altra, en la física, la informàtica i la creació audiovisual, en les quals obté títols acadèmics en Física i Matemàtiques treballant com a líder d’un equip d’R+D d’alta tecnologia.
Xst! Deixa’t la play, l’ordinador o el gimnàs i vine a gaudir d’un magnífic espectacle de teatre, circ, humor i música amb tecnologia capdavantera, divertidíssim, original i inoblidable.

Un personaje gracioso y conmovedor intenta interactuar con el público a través de la música, números circenses y la edición de videos en directo. El público interviene y acaba siendo parte del proceso creativo musical. El espectáculo combina humor inteligente y tecnología líder: el artista lo controla prácticamente todo dentro y fuera del escenario a través de accesorios digitales y ordenadores en el traje del actor. Los instrumentos utilizados en el show son únicos y han sido desarrollados a lo largo de los últimos diecisiete años. El coro de Control Freak es una serie arreglos musicales de elaborados de composiciones atemporales: desde Bach, Beethoven y Pachelbel a Muñeca Simone, los Beatles y muchos más. Toda la música se toca y se mezcla en directo utilizando Loops stations controlados con los pies.
Kulu Orr es director y artista multidisciplinario residente a Israel. A lo largo de los últimos veinticinco años se ha formado y entrenado intensamente en dos campos: por un lado, en el teatro, las artes circenses y la música y, de otra, en la física, la informática y la creación audiovisual, en las cuales obtiene títulos académicos en Física y Matemáticas trabajando como líder de un equipo de R+D de alta tecnología.
Xst! Déjate la play, el ordenador o el gimnasio y ven a disfrutar de un magnífico espectáculo de teatro, circo, humor y música con tecnología líder, divertidísimo, original e inolvidable.

www.facebook.com/events/922344444823500/

Detalles

Fecha:
sábado, 18.5.2019.
Hora:
20:30 - 21:30
Web:
https://www.facebook.com/events/922344444823500/

organizer

Teatre Arniches
Correo electrónico:
noreply@facebookmail.com

venue

Teatro Arniches
Avenida Aguilera, 1
Alicante, Alicante 03007 España
+ Google Map
Teléfono:
+34 965 93 83 33